Kelab Usahawan Tegar
Komuniti Usahawan Tegar Malaysia

Sila daftar dahulu, bagi membolehkan anda mengakses masuk ke dalam Laman Forum ini.


Hanya mereka yang berdaftar sahaja boleh menikmati segala kemudahan tanpa batasan.

Jom sertai kami........Percuma sahaja......iklankan perniagaan & bisnes anda disini.


Komuniti Usahawan Tegar
 
PortalHomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Navigasi Cyber Biz
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
SILA KLIK UNTUK RANK
BHO Malaysia Top Site Ranking
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
BHO Malaysia Top Site Ranking
BHO Malaysia Top Site Ranking
Bapakku. Fm
Latest topics
» Salam pengenalan dan persahabatan
Wed Apr 22, 2015 11:40 pm by zynizam

» Salam Ukhwah dan Perkenalan
Thu Aug 15, 2013 1:29 am by Hayati

» Budak Baru
Wed Jan 30, 2013 3:59 am by kedaibiasa

» Salam perkenalan dari Jutawan
Tue Sep 18, 2012 12:58 pm by Rizz One

» This is kedaieverlast 1st post. kenal kenalan.
Tue Sep 18, 2012 12:56 pm by Rizz One

» Jvtl- Calling For 1st unofficial meeting (24th Sept 2012)
Tue Sep 18, 2012 11:35 am by Rizz One

» Entrepreneur Hub (Mampukah menjadi realiti)
Tue Sep 18, 2012 11:30 am by Rizz One

» kereta import mampu milik
Mon Mar 19, 2012 2:15 pm by Rizz One

» Saintis jumpa haiwan seperti udang gergasi
Sat Feb 04, 2012 4:31 am by Rizz One

Usahawan Tegar Counters
Iklan Premium
Iklan Premium

Share | 
 

 Lantikan Committee

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Remedy Karung Guni
V.I.P
V.I.P


Posts : 12
Join date : 11/09/2011

PostSubject: Lantikan Committee   Tue Sep 13, 2011 8:52 am

Salam semua

Kita perlu buat pra lantikan untuk Kumpulan Usahawan ini.

sebab selepas kita lantik Presiden/YDP, Timbalan Presiden/YDP, Bendahari, Timb Bendahari, Setiausaha, Timb setiausaha. saya akan open thread di carigold. dan kita mencari ketua dan timbalan ketua utk cawangan utk setiap negeri.

selepas itu barulah kita boleh buat pendaftran untuk ahli.

sebarang cadangan sila reply
Back to top Go down
View user profile
Rizz One
Admin
Admin
avatar

Posts : 167
Join date : 07/07/2011
Location : Kajang

PostSubject: Re: Lantikan Committee   Tue Sep 13, 2011 11:33 am

bila kita nak mula lantikan tu?

lantik yg betul2 beri komitmen cam malam tu.

saya cadangkan Remedy Karung Guni sebagai YDP.
Back to top Go down
View user profile http://usahawan-tegar.lifeme.net
Remedy Karung Guni
V.I.P
V.I.P


Posts : 12
Join date : 11/09/2011

PostSubject: Re: Lantikan Committee   Tue Sep 13, 2011 12:59 pm

Saya jdi YDP?

kena minta pandangan semua yang hadir pada malam tu bro....


p/s: kalau saya nak dua orang Timb YDP boleh?

Back to top Go down
View user profile
muhdy
V.I.P
V.I.P
avatar

Posts : 25
Join date : 11/09/2011
Age : 38
Location : Jalan Kuchai Lama , KL

PostSubject: committee persatuan usahawan tegar   Tue Sep 13, 2011 3:39 pm


saya setuju tuan RKG jadi YDP tapi saya rasa lebih baik kita buat perjumpaan khas untuk perlantikan jawatan2 yang perlu.

saya tengok ramai yang bersemangat nak sertai dulu tapi disebabkan bulan syawal nie banyak komitmen lain , terpaksa batalkan..

lebih elok kita buat perlantikan dengan kehadiran lebih ramai orang.


p/s : rasanya takde masalah bagi RKG jadi YDP , saya yakin ramai yang sokong
Back to top Go down
View user profile
Rizz One
Admin
Admin
avatar

Posts : 167
Join date : 07/07/2011
Location : Kajang

PostSubject: Re: Lantikan Committee   Tue Sep 13, 2011 5:15 pm

Remedy Karung Guni wrote:
Saya jdi YDP?

kena minta pandangan semua yang hadir pada malam tu bro....


p/s: kalau saya nak dua orang Timb YDP boleh?


2 timb YDP rasenyer x der masaalah. on je
Back to top Go down
View user profile http://usahawan-tegar.lifeme.net
Remedy Karung Guni
V.I.P
V.I.P


Posts : 12
Join date : 11/09/2011

PostSubject: Re: Lantikan Committee   Wed Sep 14, 2011 10:25 am

Any suggestion utk 2 timbalan tu?
Back to top Go down
View user profile
ayeim
V.I.P
V.I.P


Posts : 6
Join date : 11/09/2011
Location : Sungai Buloh

PostSubject: Re: Lantikan Committee   Wed Sep 14, 2011 11:59 am

bg yg berpengalaman lame dalam bisnes..

Bro muhdy n bro RKG mungkin lebih kenal siapa yg otai2 dalam bisnes

yg nk join kelab kite ni kn...

sy xbpe tau sape yg otai n mmg fulltime bisnessman kat CG ni...

tp ap ppon sy setuju... 2 timbalan YDP.. hehe
Back to top Go down
View user profile
Rizz One
Admin
Admin
avatar

Posts : 167
Join date : 07/07/2011
Location : Kajang

PostSubject: Re: Lantikan Committee   Thu Oct 13, 2011 6:15 pm

bulan depan, akan di adakan meeting, .......tetapkan satu tarikh yang mana ahli2 dapat menghadirkan diri...kalau boleh awal bulan.
Back to top Go down
View user profile http://usahawan-tegar.lifeme.net
muhdy
V.I.P
V.I.P
avatar

Posts : 25
Join date : 11/09/2011
Age : 38
Location : Jalan Kuchai Lama , KL

PostSubject: Re: Lantikan Committee   Fri Oct 28, 2011 4:39 pm

meeting akan diadakan pada 19@20hb november 2011 ..

boleh poll kat thread aku http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=11164372&posted=1#post11164372

_________________
--muhdy--
Back to top Go down
View user profile
Rizz One
Admin
Admin
avatar

Posts : 167
Join date : 07/07/2011
Location : Kajang

PostSubject: Re: Lantikan Committee   Sat Oct 29, 2011 2:49 am

ok, berita di terima.......
Back to top Go down
View user profile http://usahawan-tegar.lifeme.net
Sponsored content




PostSubject: Re: Lantikan Committee   

Back to top Go down
 
Lantikan Committee
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Usahawan Tegar :: Kelab Usahawan Tegar :: Perbincangan kelab usahawan-
Jump to: