Kelab Usahawan Tegar
Komuniti Usahawan Tegar Malaysia

Sila daftar dahulu, bagi membolehkan anda mengakses masuk ke dalam Laman Forum ini.


Hanya mereka yang berdaftar sahaja boleh menikmati segala kemudahan tanpa batasan.

Jom sertai kami........Percuma sahaja......iklankan perniagaan & bisnes anda disini.


Komuniti Usahawan Tegar
 
PortalHomeFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Navigasi Cyber Biz
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
SILA KLIK UNTUK RANK
BHO Malaysia Top Site Ranking
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
BHO Malaysia Top Site Ranking
BHO Malaysia Top Site Ranking
Bapakku. Fm
Latest topics
» Salam pengenalan dan persahabatan
Wed Apr 22, 2015 11:40 pm by zynizam

» Salam Ukhwah dan Perkenalan
Thu Aug 15, 2013 1:29 am by Hayati

» Budak Baru
Wed Jan 30, 2013 3:59 am by kedaibiasa

» Salam perkenalan dari Jutawan
Tue Sep 18, 2012 12:58 pm by Rizz One

» This is kedaieverlast 1st post. kenal kenalan.
Tue Sep 18, 2012 12:56 pm by Rizz One

» Jvtl- Calling For 1st unofficial meeting (24th Sept 2012)
Tue Sep 18, 2012 11:35 am by Rizz One

» Entrepreneur Hub (Mampukah menjadi realiti)
Tue Sep 18, 2012 11:30 am by Rizz One

» kereta import mampu milik
Mon Mar 19, 2012 2:15 pm by Rizz One

» Saintis jumpa haiwan seperti udang gergasi
Sat Feb 04, 2012 4:31 am by Rizz One

Usahawan Tegar Counters
Iklan Premium
Iklan Premium

Share | 
 

 kereta import mampu milik

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Rizz One
Admin
Admin
avatar

Posts : 167
Join date : 07/07/2011
Location : Kajang

PostSubject: kereta import mampu milik   Mon Mar 19, 2012 2:15 pm

Keter status SCRAP singapore aka Temasek. Sangat sesuai untuk dibuat spare part, tapi sbb condition yang teramat cun ramai yg trus drive atas jalan. Sesuai benor wat 2nd car, wat kenderaan rasmi pusing2 taman ur kg & g masjid. , sebarang pertanyaan bole PM...


SAYA TIDAK MENJUAL SUPERBIKE SINGAPORE, HARAP MAKLUM....


*GAMBAR-GAMBAR KERETA YANG DIPAPARKAN DI SINI ADALAH CONTOH MODEL YANG TELAH PUN DIJUAL.

*Stok kereta TIDAK tersedia kecuali dinyatakan sebaliknya. Saya menggunakan kaedah base on order. Kereta dibawa masuk khusus utk buyer yg dah confirm dan telah meletak deposit. So mmg tak timbul soal prospek nak belek2 ur test drive dulu keter yg diingini,maaf byk2 ni la method sy deal sejak zaman berzaman. So mereka yg rasa x adil utk mereka yg nak membeli xdpt tengok kereta terlebih dahulu...sila batalkan niat anda awal2 lagi utk deal.

1. NISSAN SENTRA 1.6 2001




3. HONDA JAZZ 2003




4. HONDA STREAM 1.8 2002



5. HONDA CIVIC ES 2001


6. MAZDA 3 1.6 Tahun 2004



7. TOYOTA WISH 2003/04 1.8




8. TOYOTA VIOS(A) 1.5




9. BMW 318i E46 1.8 01/02



10. HONDA ODYSSEY RA6 2002/03



11. Honda Odyssey RB1 2004/05



12. VOLKSYWGEN BEETLE 2.0 (A) 2002/03






13.HONDA CITY 1.5 (A) 2003/04




Mereka yang berminat dgn model2 lain bole PM dgn menyatakan model & tahun. Keter scrap singapore yang byk dlm stor mostly model tahun 1999-2005. Ada juga prospek yg bertnyakan model2 baru thn 07-08 yg sy rasa mereka TAK FAHAM dgn status kereta yg sy jual. Ramai prospek yg inginkan warna kereta pilihan masing2 dan ingin saya nyatakan di sini, permintaan color2 pilihan amat sukar ditunaikan. Range harga bagi kereta beserta geran adalah
>rm25k.

KAEDAH/PROSEDUR BERURUSAN
1. Confirmkan model
2. Deposit rm500 (depo min bergantung dgn model)
3. tunggu 2-3 hari
4. Hand over kereta di lokasi yang dipersetujui bersama.
5. Bayaran harga body kereta dijelaskan, kereta di bawa pulang oleh new
owner.
6. Masa 2-3 minggu diperlukan untuk urusan geran/doc (ini adalah pilihan bg mereka yg mahukan geran, kos tambahan rm6k-7k)


*Term Cash Only. Ni bukan Used Car, so jgn la tanya pasal Loan Hire Purchase lak
Back to top Go down
View user profile http://usahawan-tegar.lifeme.net
 
kereta import mampu milik
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kelab Usahawan Tegar :: Iklaneka Forum Komuniti Usahawan Tegar :: Kereta Baru & Terpakai-
Jump to: